ONZE TROEVEN EN GARANTIES

Onze troevenKaritt Sports, jonge betrouwbare tweedehandswagens te Hasselt. Onze troeven

Algemeen

EERLIJKE PRIJSVERMELDING: btw inbegrepen / geen afleveringskost of reeds afgetrokken recyclagepremie / geen opleg voor garantie enz...

KARITT SPORTS : 40 jaar ervaring

Ruim aanbod Belgische wagens met lage km-stand in stock

Overname van vorige wagen mogelijk.(in 30min)

Een proefrit is uiteraard altijd mogelijk (vertoon paspoort).

Karitt Sports, jonge betrouwbare tweedehandswagens te Hasselt. Onze troeven: garantie

Garantie

1 jaar omnium garantie in eigen werkplaats (bespreekbaar)

Keuringvrij met carpass (km stand gegarandeerd)

Volledig tweedehandskeuringsrapport (controle op 89 punten )

Karitt Sports, jonge betrouwbare tweedehandswagens te Hasselt. Onze troeven: aflevering

Aflevering

Snelle aflevering

Onze wagens zijn binnen industrieel gereinigd en buiten vakkundig gepolierd.

Grote onderhoudsbeurt bij aflevering.

Tijdens het onderhoud aan uw wagen vervangen we de olie, de oliefilter, de luchtfilter, bougies of brandstoffilter. Ook kijken we de remblokken en de -schijven na. Indien deze meer dan 50% slijtageverschijnselen vertonen, vervangen we ze. Indien blijkt dat de distributieriem vervangen dient te worden binnen de 60.000 km vanaf verkoop, dan vervangen wij ook deze. Ook de banden van onze occasiewagens worden grondig gecontroleerd. Deze vervangen we vanaf max. 50% slijtage. Bovendien checken we de werking van alle instrumenten en toebehoren.

Onze garanties


EEN TWEEDEHANDSWAGEN KOPEN MET 1 JAAR OMNIUM

Als u overweegt om een tweedehandswagen te kopen, wil u niet alleen een betaalbare prijs betalen. U wil ook zekerheid. U wil er nog een aantal jaren van kunnen genieten. Dat beseffen wij – als autohandelaar in tweedehands wagens – maar al te goed. Daarom helpen we u al meteen een flink eind op weg. Met een omnium garantie bijvoorbeeld.

Wat houdt zo’n garantie in?

Heel eenvoudig: als u een tweedehandswagen koopt, krijgt u garantie op alle gebreken of fouten op technische of elektronische onderdelen + uurloon. We maken uiteraard wel een uitzondering op olie, filters, remblokken en banden. Zijn er bijvoorbeeld onverwachtse mankementen aan de uitlaat, koppeling, batterij, ophanging, kogelgewrichten, ruitmechanismen , schokdempers enz…? Dan herstellen we die, zonder dat u daar iets voor hoeft te betalen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op een perfecte service als ze een tweedehandswagen kopen. Voor slijtagegevoelige onderdelen hoeven onze klanten niet tussen te komen. Alles gebeurt in eigen beheer: in onze eigen werkplaats of in samenspraak met een lokale dealer.

Tijdens de garantieperiode krijgt u een gratis vervangwagen. Bij pech tijdens uw garantieperiode, zorgen wij voor depannage met gratis vervangwagen in het binnenland. Uiteraard wordt uw wagen zo snel mogelijk hersteld, zonder extra kosten. De omniumgarantie op onze 2e handswagens is 12 maanden geldig. Deze garantie is niet overdraagbaar bij eventuele doorverkoop.

Moet er een onderhoud uitgevoerd worden aan uw wagen, dan kan dat perfect bij ons gebeuren binnen de garantieperiode of bij één van onze servicecentra.

Bij aflevering zijn onze wagens keuringvrij en steeds voorzien van Carpass en extra 2de hands keuringrapport. Zo kunnen we u langtijdig rijplezier garanderen.

Wilt u een tweedehandswagen kopen? Kom dan eens langs of neem vrijblijvend contact op.

Karitt Sports, jonge betrouwbare tweedehandswagens te Hasselt. Onze garanties