-FINANCIERING & OVERNAME

Financiering

Let op, geld lenen kost ook geld.

Uw wagen betalen via een financiering? Geen probleem bij Karitt Sports. Wij hebben een erkenning als kredietbemiddelaar, en werken met gerenommeerde financieringsinstellingen.

Voor een financieringsaanvraag hebben wij het laatste loonbriefje en paspoort nodig. Indien deze in orde zijn, kan uw aanvraag op minder dan een half uur al afgehandeld worden.

Op onze wagenlijst vindt u bij elke wagen een indicatief financieringsvoorstel. Uiteraard kunnen zaken zoals afbetalingstermijn en voorschot nog aangepast worden, om u van een maximaal comfort te laten genieten bij de aankoop van uw wagen.

U kan ook in de wagenlijst zoeken op prijs/maand, en zo de wagens bekijken die in aanmerking komen voor uw maandelijks budget.

financiering van je tweedehandswagen bij Karitt Sport te Hasselt

Overname van uw huidige wagen

Wilt u uw auto verkopen aan Karitt Sports of uw wagen laten overnemen bij de aankoop van een wagen bij Karitt Sports?

Kom even langs met uw wagen of vul bijgaand formulier in.

Ongeacht de staat, leeftijd en kilometerstand van uw voertuig, bieden we u steeds een goede overnameprijs.

Om een juiste inschatting te maken van de waarde van uw wagen hebben we wel zo veel mogelijk en correcte info nodig over uw auto. Gedetailleerde foto's van binnen en buiten laten ons ook makkelijker toe de staat van uw wagen in te schatten, die voor een groot deel meetelt voor de overnamewaarde.

OPGELET, VANAF 5 APRIL ENKEL OP AFSPRAAK.

Overname van je oude wagen bij Karitt Sports te Hasselt