Ook bij aankoop van ‘n tweedehands auto verdient u de beste service

Iemand die een gloednieuwe wagen koopt, gaat ervan uit dat hij de allerbeste service krijgt. Maar ook iemand die bewust kiest voor de aankoop van een tweedehands auto verdient een uitmuntende service. En die wil Karitt Sports zeker geven.

Het is dankzij onze kwaliteit en onze flexibele houding ten opzichte van onze klanten dat we al 28 jaar actief zijn in de aan- en verkoop van tweedehandswagens. Dankzij onze eerlijkheid, kwaliteit en service slagen we erin om jaarlijks een 600-tal 2dehands auto’s te verkopen. Hierbij focussen wij op een zeer snelle levering. Zo zijn de meeste van onze auto-occasies binnen de 48 uur leverbaar. Lukt het ons echter niet om binnen de 48 uur te leveren, dan stellen we altijd een gratis vervangwagen (met uw nummerplaat) ter uwer beschikking. Zo blijft u altijd mobiel en kunt u probleemloos naar huis of naar het werk.

Klantenservice eindigt niet bij de aankoop van een wagen. Ook na de aankoop van een tweedehands auto kunnen onze klanten altijd terecht voor advies, tips of een onderhoudsbeurt.

Bent u geïnteresseerd  in de aankoop van een specifieke tweedehands auto in regio Limburg? Maar vindt u niet meteen het merk dat u zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren of registreer u op de pagina ‘Mijn Karitt’.