Na een grondige onderhoudsbeurt is uw auto rijklaar

Voordat u veilig en wel op de baan kunt met uw wagen, vinden we het belangrijk om er zeker van te zijn dat hij volledig gecheckt is. Daarom geven we uw tweedehands auto eerst een grondige onderhoudsbeurt. Zo zijn we er zeker van dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bij al onze occasiewagens geven we een car-pass en onderhoudsboekje mee, met een volledige historiek van de wagen en een handleiding. Zo krijgt u meteen een duidelijk beeld van het verleden van de wagen waaraan u een 2e leven geeft. Ook geven wij een reservesleutel mee.

Wat houdt ’n onderhoudsbeurt aan uw 2ehandswagen in?

Tijdens het onderhoud aan uw wagen vervangen we de olie, de oliefilter, de luchtfilter, bougies of brandstoffilter. Ook kijken we de remblokken en de -schijven na. Indien deze meer dan 50% slijtageverschijnselen vertonen, vervangen we ze. Indien blijkt dat de distributieriem vervangen dient te worden binnen de 60.000 km vanaf verkoop, dan vervangen wij ook deze. Ook de banden van onze occasiewagens worden grondig gecontroleerd. Deze vervangen we vanaf max. 50% slijtage. Bovendien checken we de werking van alle instrumenten en toebehoren. Ten slotte wordt de wagen die u gekozen heeft eerst netjes gepoetst voordat we hem afleveren. Zo kunt u rekenen op een frisse start en kan u met een veilig gevoel de baan op. Als autodealer in tweedehandswagens vinden we dat uiterst belangrijk.

Kunt u wel nog wat nuttige tips gebruiken bij de aankoop van uw wagen? Of heeft u na de aankoop een probleem? Aarzel niet om ons te contacteren. Ook na de verkoop kunt u rekenen op een uitstekende service.