Uw favoriete auto kopen met financiering

Heeft u de wagen van uw dromen gevonden bij Karitt Sports? Dan komt het er enkel nog op aan om de juiste financiering te vinden, zodat u snel uw droomoccasie kunt kopen. Bij Karitt Sports zorgen we ervoor dat u uw favoriete tweedehands auto kunt kopen met de juiste financiering.
 

Hoe vraagt u uw financiering aan?

Heel simpel. Wij vragen online uw financiering aan. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Na 10 minuten heeft u hierop een antwoord. Het enige wat u nodig heeft zijn enkele officiële documenten, zoals uw paspoort en uw laatste loonfiche. Evenals de laatste loonfiche van uw partner. Zo kunt u aantonen dat u vast werk heeft of in een (lange) interimperiode zit.

Mogelijke financieringen

Wil u een financiering met voorschot? Of liever zonder voorschot? Beide opties zijn mogelijk voor de aankoop van uw favoriete 2e hands wagen. Ook is het mogelijk om extra kosten, zoals BIV, mee te financiëren. Bij een klassieke financiering is er een vaste maandaflossing. Bij een financiering op maat is er de mogelijkheid om kleinere bedragen af te lossen, maar is er wel een restwaarde (bijv. €10.000 over 60 maanden, met een aflossing van €120 per maand en een laatste aflossing van €3.000).