Een tweedehandswagen kopen met 1 jaar omnium

Als u overweegt om een tweedehandswagen te kopen, wil u niet alleen een betaalbare prijs betalen. U wil er zeker van zijn dat uw wagen u binnen enkele maanden niet in de steek laat. U wil er nog een aantal jaren van kunnen genieten. Dat beseffen wij – als autohandelaar in tweedehands wagens – maar al te goed. Daarom helpen we u al meteen een flink eind op weg. Met een omnium garantie bijvoorbeeld.
 

Wat houdt zo’n garantie in?
 

Heel eenvoudig: als u een tweedehandswagen koopt, krijgt u garantie op alle gebreken of fouten op technische of elektronische onderdelen + uurloon. We maken uiteraard wel een uitzondering op olie, filters, remblokken en banden. Zijn er bijvoorbeeld onverwachtse mankementen aan de uitlaat, koppeling, batterij, ophanging, kogelgewrichten, ruitmechanismen , schokdempers enz…? Dan herstellen we die, zonder dat u daar iets voor hoeft te betalen.

Onze klanten kunnen altijd rekenen op een perfecte service als ze een tweedehandswagen kopen. Voor slijtagegevoelige onderdelen hoeven onze klanten niet tussen te komen. Alles gebeurt in eigen beheer: in onze eigen werkplaats of in samenspraak met een lokale dealer.

Tijdens de garantieperiode krijgt u een gratis vervangwagen. Valt u in panne tijdens uw garantieperiode, dan heeft u recht op pechverhelping met gratis vervangwagen in het binnenland. Wij herstellen uw wagen dan zo snel mogelijk, zonder dat u extra kosten moet betalen. De omniumgarantie op onze 2e handswagens is 12 maanden geldig. Garantieverlenging is altijd mogelijk via een garantieverzekeringsmaatschappij. Let wel: hier gelden de regels van deze maatschappij (dus geen omnium)! Deze premie bedraagt eenmalig ca. €285 voor een gemiddelde wagen, voor 1 jaar.

Moet er een onderhoud uitgevoerd worden aan uw wagen, dan kan dat perfect bij ons gebeuren binnen de garantieperiode of bij één van onze servicecentra.

Bij de aflevering worden al onze wagens keuringsvrij en met prima tweedehandsrapport afgeleverd aan de koper. Zo kunnen we u langtijdig rijplezier garanderen.

Wilt u een tweedehandswagen kopen? Kom dan eens langs of neem vrijblijvend contact op.